Maitotyttö hiirimatto

Varastossa
Toimitusaika: 2 - 6 päivä(ä)

Kuvaus

Maitotyttö hiirimatto

Etsitkö taidokasta ja tyylikästä hiirimattoa, joka tuo ripauksen taiteellista eleganssia työpisteellesi? Etsintäsi on päättynyt, sillä esittelemme ylpeinä Maitotyttö hiirimaton, joka on inspiroitu Hollantilaisen taidemaalarin Johannes Vermeerin mestariteoksesta "Maitotyttö" vuodelta 1660.

Teoksen taiteilija, Johannes Vermeer, loi tämän vaikuttavan maalauksen vuonna 1660. "Maitotyttö" kuvastaa palvelijaa, joka kaataa maitoa täysin uppoutuneena työhönsä. Maito virtaa kannusta sulavasti, luoden tunteen rauhasta ja yksinkertaisesta kauneudesta. Vermeerin tarkka valaistus ja yksityiskohdat tekevät tästä maalauksesta erityisen vaikuttavan – nainen on kuin patsas kirkkaasti valaistussa huoneessa.

Nyt voit tuoda tämän mestariteoksen inspiraation työpisteellesi Maitotyttö hiirimaton avulla. Se ei ainoastaan suojaa pöytääsi, vaan myös lisää tyylikkyyttä ja persoonallisuutta ympäristöösi.


Maitotyttö hiirimatto - Taiteen ja toimivuuden yhdistelmä:

  • Kaunis teos: Johannes Vermeerin "Maitotyttö" on tunnettu ympäri maailmaa, ja sen lumoava kuvaus arjen hetkestä tekee siitä täydellisen valinnan hiirimatoksi. Voit nyt ihailla tätä mestariteosta päivittäin työskennellessäsi.
  • Korkealaatuinen materiaali: Hiirimattomme on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Matto on helppo pitää puhtaana ja siinä on liukumaton pohja, joka pitää sen paikallaan työskennellessäsi.
  • Taiteen ja työn yhdistäminen: Maitotyttö hiirimatto muistuttaa meitä arjen kauneudesta ja antaa työpisteellesi ripauksen taiteellista loistoa. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat taidetta ja tyylikkyyttä ympärillään.

Hanki oma Maitotyttö hiirimattosi nyt ja anna työpisteesi loistaa tyylikkyydellä ja taiteellisuudella!


Tekijänoikeus: CC0 1.0

Public domain

(Teos on nähtävissä Rijksmusessa joka on Hollannin kansallismuseo). Linkki teokseen


Laadukkaan pinnan ansiosta hiiri liikkuu maton päällä tasaisesti, kumipohja pitää sen vankasti alustassa.

Päällinen polyesteriä (sileä kangas). Koko 2230x190x3 mm.

Painatus ja design Suomi


Toimitustapa ja hinnat