Kukkaloisto-muki

Varastossa
Toimitusaika: 2 - 6 päivä(ä)

Kuvaus

Kukkaloisto-muki

Tämä upea kahvimuki on taiteellinen taidonnäyte, joka yhdistää modernin tyylisuunnittelun ja eloisat värit luoden ainutlaatuisen kokemuksen jokaiseen kahvihetkeesi.

Kukkaloisto-mukin koristeelliset kukat on taitavasti tyylitelty voimakkailla väreillä, jotka tekevät mukista visuaalisesti houkuttelevan ja silmiähivelevän. Moderni, mutta silti realistinen design tekee tästä mukista elegantin ja tyylikkään lisän kahvinautintoosi.

Tämä konepestävä muki on suunniteltu mukavuuttasi silmällä pitäen. Sen valkoinen pinta toimii kauniina taustana värikkäille kukkapiirroksille.

Kukkaloisto-muki ei ole pelkästään käytännöllinen, se on myös tyylikäs lahjaidea tai tapa tuoda piristystä omalle kahvihetkellesi. Hanki Kukkaloisto-muki ja tee jokaisesta kahvitauosta nautinnollinen elämys. Kukkaloisto-muki on kaunis tapa lisätä väriä päivääsi ja tehdä kahvihetkistäsi entistäkin nautinnollisempia!

Muki on reilun kokoinen, tarjoten 3,3 desilitran tilavuuden, jotta voit nauttia kahvistasi tai teestäsi unohtamatta kaakaota.


Kuvamuki voidaan pestä astianpesukoneessa.

  • konepestävä muki
  • valkoinen/kuva korkeus 97 mm halkaisija 82 mm
  • tilavuus 3,3 dl
  • reilun kokoinen kahvimuki
  • sisältää: kuvia kasveista


Toimitustapa ja hinnat