Euroopan Unioni lippu

Varastossa
Toimitusaika: 2 - 6 päivä(ä)

Kuvaus

Euroopan Unioni lippu muki

Mukin elegantissa designissa komeilee Euroopan unionin lippu, luoden tyylikkään ja ajattoman ilmeen. Tämä muki ei ainoastaan juhlista Euroopan yhtenäisyyttä, vaan tarjoaa myös erinomaisen käyttökokemuksen. Mukissa komeilee ylpeänä Euroopan Unionin lippu, symboloiden rauhaa, yhteistyötä ja vahvaa eurooppalaista yhteyttä.

Tämä muki on täydellinen valinta niin kahvin kuin teenkin ystäville. Sen tilava koko mahdollistaa täyteläisen kahvinautinnon tai rentouttavan teehetken aina kun haluat. Mukin konepesun kestävä rakenne tekee siitä vaivattoman valinnan lahjaksi ystävälle tai omaan käyttöön itselle.


Euroopan unioni, lyhyesti EU, on taloudellinen ja poliittinen liitto, joka koostuu 27 eurooppalaisesta jäsenvaltiosta. Se sai alkunsa Maastrichtin sopimuksella vuonna 1992 ja tarjoaa jäsenmaille mahdollisuuden liittyä, mikäli ne täyttävät tietyt demokraattiset ja taloudelliset vaatimukset. EU:n tärkeimpiä toimialoja ovat sisämarkkina-alue, euro, yhteinen maatalouspolitiikka ja kauppapolitiikka. Jäsenvaltiot, jotka kuuluvat EU:hun, ovat Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kyproksen tasavalta, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki, Unkari ja Viro. Yhdistynyt kuningaskunta erosi EU:sta 31. tammikuuta 2020. EU:n jäsenvaltioiden yhteinen väkiluku on lähes 450 miljoonaa ja ne kattavat pinta-alaltaan yli 4,3 miljoonaa neliökilometriä. EU:ssa asuu keskimäärin noin 115,6 ihmistä per neliökilometri, mikä tekee siitä maailman kolmanneksi suurimman väestömäärän omaavan ja seitsemänneksi laajimman valtion, jos se olisi itsenäinen valtio. EU:n toimielimiin kuuluu Euroopan parlamentti, joka valitaan suorilla vaaleilla, Eurooppa-neuvosto, jossa jäsenvaltioiden valtion- ja hallitusten päämiehet tapaavat, neuvosto, joka edustaa jäsenvaltioiden hallituksia, ja Euroopan komissio, joka esittää uutta EU-lainsäädäntöä parlamentin ja neuvoston hyväksyttäväksi. Muita tärkeitä toimielimiä ovat Euroopan unionin tuomioistuin, joka varmistaa, että EU-lainsäädäntöä sovelletaan yhtenäisesti jäsenvaltioissa, sekä Euroopan keskuspankki ja tilintarkastustuomioistuin. EU:n toimielimissä työskentelee yhteensä noin 40 000 työntekijää. Lisää aiheesta Wikipediasta


Kuvamuki voidaan pestä astianpesukoneessa.

  • konepestävä muki
  • valkoinen/kuva korkeus 97 mm halkaisija 82 mm
  • tilavuus 3,3 dl
  • reilun kokoinen kahvimuki
  • sisältää: 2 x EU lippu


Toimitustapa ja hinnat