Elämän värit muki

Varastossa
Toimitusaika: 2 - 6 päivä(ä)

Kuvaus

Elämän värit muki

Luonnosta ja perinteisestä räsymatosta inspiraation saanut muki jossa on kaikki elämän värit. Jokainen löytää tästä mukista oman elämänsä värit, lapsuuden kesän värit, tämän päivän värit sekä tulevaisuuden värit.

Värit ovat taiteessa merkittävä elementti, värit ovat myös meidän jokaisen omassa elämässä tärkeitä elementtejä. Värien avulla kerrotaan tunteista ja ne luovat iloa ja merkityksiä meille kaikille.


Väri on esineestä, aineesta tai muusta vastaavasta säteilevän tai heijastuvan valon aallonpituudesta ja intensiteetistä riippuva näköaistimuksena havaittava ominaisuus. Värin laatu vaihtelee myös ympäristön ja havaitsijan mukaan.[1] Ihminen näkee maailman väreissä toisin kuin monet muut nisäkkäät. Joidenkin eläinten värinäkö on vielä ihmistäkin laajempi. Eliö aistii värin, kun valo heijastuu jostakin värillisestä kohteesta silmään. Aivot tulkitsevat silmän kautta tulevan impulssin muuntaen sen väriksi. Värin ominaisuuksia ovat sävy, kirkkaus ja kylläisyys. Sävy määräytyy silmän saman energiasäteilyn valta-aallonpituuden mukaan. Väriympyrässä jokainen sävy sijoitetaan omaan kohtaansa kirjon mukaisessa järjestyksessä, ja värien nimityksinä käytetään usein värisävyjen nimiä sellaisinaan. Kirkkaus tarkoittaa värin sävyominaisuuksien havaittavuutta ja vastaa tietokoneruudulla valoisuutta. Kylläisyys eli ärsykepuhtaus on suurimmillaan silloin, kun värin sävykkyys on suurimmillaan.

Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Väri


Kuvamuki voidaan pestä astianpesukoneessa.

  • konepestävä muki
  • valkoinen/kuva korkeus 97 mm halkaisija 82 mm
  • tilavuus 3,3 dl
  • reilun kokoinen kahvimuki
  • sisältää: monivärisen kuvan


Toimitustapa ja hinnat